Muutospyynnöt omiin tietoihin

Jos haluat tehdä muutoksia asiakas- tai osoitetietoihin

Valitse oheisesta valikosta sinulle parhaiten soveltuva muutospyyntö ja täytä muutosta varten tarvittavat tiedot avautuvaan lomakkeeseen.

Huomioitavaa:

Oheisten lomakkeiden täyttäminen ei vielä aikaansaa mitään muutoksia – Tietoturvasyistä asiakaspalvelumme on yhteydessä teihin aina ennen muutoksien voimaantulemista. Normaalisti kaikki muutospyynnöt käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Jos haluat muuttaa laskun eräpäivää tai maksaa osissa.

Lähtökohtaisesti asiakkaan tulee aina maksaa laskunsa eräpäivään mennessä. Erityistapauksissa voimme kuitenkin sopia maksuaikajärjestelyistä. Jos tarvitset laskullesi maksuaikaa, tulee sinun täyttää oheinen maksuaikaa koskeva muutospyyntö tai olla henkilökohtaisesti yhteydessä laskutuksemme asiakaspalveluun. Lomakkeen kautta tehtävät maksuaikapyynnöt eivät automaattisesti tule voimaan sellaisenaan, vaan asiakaspalvelu tai laskutuksemme on teihin aina yhteydessä henkilökohtaisesti ennen maksuajan myöntämistä ja maksuaikaan liittyvistä ehdoista.

Huomioithan muutoksia pyytäessäsi:

Tietoturvasyistä kaikki muutospyynnöt käsitellään henkilökohtaisesti asiakaspalvelussa ja liittymän haltijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ennen muutoksen tekemistä ja voimaan saattamista.