Ota yhteyttä

Jos haluat tehdä muutoksia asiakas- tai osoitetietoihin

Valitse oheisesta valikosta sinulle parhaiten soveltuva muutospyyntö ja täytä muutosta varten tarvittavat tiedot avautuvaan lomakkeeseen.

Huomioitavaa:

Oheisten lomakkeiden täyttäminen ei vielä aikaansaa mitään muutoksia – Tietoturvasyistä asiakaspalvelumme on yhteydessä teihin aina ennen muutoksien voimaantulemista. Normaalisti kaikki muutospyynnöt käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos haluat muuttaa laskun eräpäivää tai maksaa osissa.

Lähtökohtaisesti asiakkaan tulee aina maksaa laskunsa eräpäivään mennessä. Erityistapauksissa voimme kuitenkin sopia maksuaikajärjestelyistä. Jos tarvitset laskullesi maksuaikaa, tulee sinun täyttää oheinen maksuaikaa koskeva muutospyyntö tai olla henkilökohtainsesti yhteydessä laskutuksemme asiakaspalveluun. Lomakkeen kautta tehtävät maksuaikapyynnöt eivät automaattisesti tule voimaan sellaisenaa, vaan asiakaspalvelu tai laskutuksemme on teihin aina yhteydessä henkilökohtaisesti ennen maksuajan myöntämistä ja maksuaikaan liittyvistä ehdoista.

Huomioithan muutoksia pyytäessäsi:

Tietoturvasyistä kaikki muutospyynnöt käsitellään henkilökohtaisesti asiakaspalvelussa ja liittymän haltijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ennen muutoksen tekemistä ja voimaan saattamista.

 

 Yrityksen yhteystiedot

Laskutus- ja reskontra + maksuaikajärjestelyt

avoinna arkisin klo 09-15
Puh: 09 75 160 140
email: lasku@lucentia.com

Asiakaspalvelu & Reklamaatiot

avoinna arkisin klo 10-15
Puh: 09 75 160 150
email: aspa@lucentia.com

Hallinto ja myynti

Puh: 09 75 160 160
email: info@lucentia.com
Henkilökohtaiset sähkopostiosoiteet etunimi.sukunimi@lucentia.com

Postiosoite

Lucentia Group Oy
PL 32,
00711 Helsinki
Finland