Mikä yritys Intrum on?

Intrum on johtava luotonhallintapalveluiden tarjoaja, jolla on toimipisteitä 24 Euroopan maassa. Intrumin palvelut auttavat yrityksiä menestymään tehostamalla niiden kassavirtaa ja pitkän aikavälin kannattavuutta sekä huolehtimalla heidän loppuasiakkaistaan. Intrumin missiona on varmistaa, että yksilöt ja yritykset saavat tarvitsemansa tuen päästäkseen irti veloista. Intrum palvelee noin 80 000 yritystä yli 9000 luotonhallinnan ja asiakaspalvelun ammattilaisen voimin, jotka tekevät työtään suurella sydämellä. Intrumin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa, ja sen osakkeet ovat listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). Vuonna 2018, pro-forma liikevaihto oli EUR 1,310 miljoonaa. Lisätietoja: www.intrum.com.

Suomessa Intrumilla työskentelee noin 450 luotonhallinnan ammattilaista, jotka palvelevat yli 21 000 asiakasta lähes kaikilta toimialoilta luotonhallintaan ja laskutuksen elinkaareen liittyvissä asioissa.

Tutustu Intrumiin osoitteessa: www.intrum.fi.

Katso Intrumin yritysesittelyvideo

Mikäli sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, voit hoitaa asiasi kätevästi OmaIntrum-palvelussa, joka on käytössäsi vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden, tai lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla Intrumin Asiakaspalvelun numeroon 09 229 111.

Was this article helpful?

Related Articles